tranzakciot koveto szolg

Tranzakciót követő szolgáltatások

Egy tőkebefektetés vagy felvásárlás sikere csak részben múlik a tranzakciós folyamat sikerességén. A befektető szemszögéből hasonlóan fontos elem a tranzakció után az elhatározott stratégia megfelelő végrehajtása. Mivel a tranzakciós folyamat során részletesen megismerjük az adott társaságot és a befektető céljait, megfelelő tudást és tapasztalatot gyűjtünk ahhoz, hogy a tranzakció lezárása után is képesek legyünk megfelelően segíteni ügyfeleinket. A befektetői stratégia függvényében általában az alábbi területeken nyújtunk szolgáltatást ügyfeleinknek:

  • Stratégiai monitoring keretében figyelemmel kísérjük az iparági és a befektetési környezet változásait, ezzel elősegítjük, hogy a társaság és/vagy a befektető képes legyen időben finomítani a vállalati stratégián, vagy esetleg a részesedés értékesítésével kapcsolatos módszerén.
  • További akvizíciók támogatásával segítjük ügyfeleinket növekedési stratégiájuk folytatásában a korábban megszerzett ismereteink segítségével.
  • Refinanszírozás, eszközeladások támogatásával elősegítjük a felvásárlást követően esetlegesen szükségessé váló strukturális átalakításokat, tranzakciós/finanszírozási lépéseket.